Grattis Hampus!

Vinnaren av presentkortet på lunch för två personer som Amplica lottade ut efter mässdeltagandet på Nyföretagardagen den 28 april 2016Den lyckosamme vinnaren Hampus Persson Anestam från Handelsbanken flankerad av Mats Wolff, General Manager för Good Morning+ Helsingborg, det högsta hotellet i Helsingborg (http://www.gmorninghotels.se) som står bakom presentkortet.


Amplica passade på och ställde lite frågor till Hampus vid överlämnandet av presentkortet.


Lite bakgrund Hampus - vad arbetar du med på Handelsbanken?

Jag är företagsrådgivare på Handelsbanken


Hur kändes det att vinna?

Det var väldigt oväntat! Men det är alltid kul att vinna, oavsett vilken tävling det handlar om. Sådana här tävlingar hör det ju inte till vanligheterna att man vinner...


Vem tänker du ta med dig?

Jag tänker bjuda med min sambo Maria på lunchen.


Hur kom det sig att du var på mässan?

Jag var kontorets representant på mässan, ett trevligt forum och alltid kul att träffa drivna entreprenörer oavsett var i uppstartsprocessen de befinner sig.


När du blev tillfrågad att vara med i undersökningen, vad tänkte du då?

Det är alltid kul att bidra till lokala marknadsundersökningar som kommer till nytta.


Har du någon kommentar till resultatet?

Jag tycker det är väldigt relevanta egenskaper både för medarbetare och ledare. När det gäller ledarskapsegenskaper tror jag att just coaching och ledarskap tillsammans med en ödmjukhet kommer vara nyckeln till en högpresterande organisation i framtiden. Sedan är det såklart viktigt att våga hitta kreativa lösningar som är anpassade för just den gruppen man verkar i.


Hur arbetar ni på Handelsbanken med era styrkor för att kunna dra nytta av dem och bli ännu mer framgångsrika?

Vi jobbar mycket med löpande medarbetarsamtal där vi identifierar styrkor hos respektive medarbetare och områden som är utvecklingsbara för såväl individen som organisationen i helhet. I Handelsbanken ges stort utrymme till den enskilda medarbetaren att utvecklas och förutsättning till individuell utveckling ges efter egen ambitionsnivå.